(Nettavisen)

En meget innholdsrik trav- og galoppuke står foran oss. Det er Unionstrav på Färjestad lørdag og dermed duket for en en strålende internasjonal V75-omgang med hele 60 millioner i premiepotten. Onsdag kveld er det dobbel jackpot i V86 og Bjerke er sammen med Solvalla arrangørbane. Hele 7 798 202 SEK venter ekstra i åtterpotten. Tirsdagens norske V75-omgang avholdes derfor på Forus travbane og her er det som vanlig tre millioner ekstra til en eventuell alenevinner. Torsdag er det stor jackpot i V65-omgangenBergen travpark med 349 577 kr ekstra i sekserpotten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Men før alt dette skal vi gjennom en innholdsrik mandag. Den innledes med V4-lunsj på Mantorp. I kveld slår Momarken virkelig på stortromma med hele 11 løp og det er internasjonalt spill til Momarken i kveld. I Sverige er det Halmstad som er vertskap for V64-løpene.

I denne artikkelen skal vi heretter konsentrere oss om Momarken. Hele 11 løp er det altså på menyen i kveld og det er både internasjonal V65, internasjonal V4 og internasjonal V5. Spillestopp i V65 er som vanlig kl 18.55, mens V4-omgangen innledes allerede kl 18.10 og de to første V65-løpene inngår således i V4-spillet. V5-spillet innledes som vanlig i V65-4 med spillestopp kl 20.05. Fire uoversiktlige løp innenfor V65-spillet i kveld, gjør at jeg lanserer to bankere i V65-spillet, den første dukker opp i V65-4.

Klikk på denne lenken for å kjøpe en andel på ANDELSTORGET til mandagens V65-omgang på Momarken. Andelsprisene er fra kr 50 til kr 750

Fireåring med herlig kapasitet
Det handler om 4 Aske Balder med Robert Kruse som kusk. Kruse uttalte før V75-løpet på Bjerke i den siste starten, at han ble skuffet om hesten ikke vant. Seieren ble overlegen og dermed har Aske Balder innledet løpskarrieren fortreffelig med to seire og en tredjeplass. Møter ikke veldig tøff motstand i kveld og uten galoppinnslag underveis, skal det være en strålende vinnersjanse. 4 Aske Balder blir den ene av mine to V65-bankere på Momarken i kveld og hesten blir også min V5-banker.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


En vinner tross 20 meter tillegg?
Min andre V65-banker for kvelden, kommer ut i V65-5/V5-2/DD-1. 12 Bjørnemyr Best står riktignok på 20 meter tillegg, men som trener Anders Opheim uttaler til fagbladet TGN "han er overlegen disse konkurrentene på en toppdag". Helt overlegen vinner for Adrian Solberg Akselsen nest sist på Momarken, mens det det gjentatte galopper sist. Det er galopprisiko, men bak den store favoritten er løpet vidåpent. Jeg bruker 12 Bjørnemyr Best som min andre V65-banker og bruker også hesten som min DD-banker.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Åpent sprintløp innleder V65-omgangen
1640 meter voltestart er forutsetningene i V65-1 med tre hester fra strek og sju hester fra 20 meter tillegg. Løpet er vidåpent og det er ikke mange sjanseløse hester i innledningsløpet i V65. 8 Sassy May holdt veldig bra fra dødens sist og får voltespesialist Gunnar Austevoll henne noenlunde avgårde fra start, tror jeg på bra vinnersjanse for hoppa til Trond Gjervan. Min knepne favoritt i V65-1/V4-3.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Skrellobjekt fra Austevoll
Gunnar Austevoll kusker min småfrekke favoritt i V65-1 og jeg lanserer Gunnar som favoritt også i V65-2/V4-4. Det løpet er et flott sprintløp for varmblodshopper i grunnlag under 410 000 kr. 4 Marietta er kvikk fra start og selv om hun kanskje er aller best på sprint, synes jeg hun har en fin oppgave foran seg i V65-2. Jeg tar uansett med sju av de ni startende på det største V65-forslaget.

Flott stil i seiersløpet sist - vinner igjen i kveld?
Jeg lanserte treårshoppa 7 R.M.G. Lovely Linda og Åsbjørn Tengsareid som min favoritt i V65-4 på Momarken for tre uker siden. Da stod hoppa alene på strek og ledet hele veien og vant helt uanstrengt. Litt andre forutsetninger i kveld med sjuendespor bak bilen i V65-3, men det var flott stil på Brenne-hoppa i det seiersløpet og jeg setter henne først på rangeringen også i kveld. Totalt fem hester får plass på mine to største V65-forslag.

Svensktrent favorittduo i V65-6
Magnus Jakobsson er både trener og kusk bak det som blir favoritt i V65-6. 2 B.T.'s Vencor har gjort gode løp i det siste og står også fordelaktig til i andrespor bak bilen i V65-6/V5-3/DD-1. En motivert favoritt som først og fremst utfordres av 4 Louis Ravin med Petter Karlsson som kusk. Den Erik Bergløf-trente fireårsvallaken tok en sterk seier nest sist i Ørebro og er den største utfordreren til favoritten i V65-6.