(Nettavisen)

Visste du at vi i Nettavisen selger andelslag på trav og galoppløp hver eneste dag?
Disse andelslagene finner du på Andelstorget, og ved å klikke på denne lenken så blir du tatt videre til vår side på Andelstorget. Andelene koster fra Kr.50, og oppover.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


En ny svært innholdsrik uke er i vente, og dette er en uke vi virkelig ser frem til. Flere store høydepunkter venter, og her er det bare å sjekke ut følgende:

* Allerede i kveld er det STOR V64-JACKPOT fra Halmstad, og det ligger altså hele 1 669 737 ekstra i sekserpotten.
* Tirsdag knaller Forus til med et herlig V75-spill, og her kan en alenevinner stikke av med hele fire millioner kroner.
* Onsdag er det DOBBEL V86-JACKPOT med enorme 7 798 202 ekstra i åtterpotten. Løpene denne uken kommer fra Bjerke og Solvalla.
* Lørdag venter UNIONSTRAVET på Färjestad, en gedigen internasjonal V75-omgang skal kjøres, og her kan en alenevinner stikke av med voldsomme 24 millioner kroner.

Halmstad byr på en stor JACKPOTOMGANG denne kvelden, og her skal det ikke mye til før utbetalingen skyter i været. På Andelstorget har vi lagt ut rene V6-bonger i tillegg til våre vanlige V64-bonger. Bankeren kommer ut allerede i innledningen, og det løpet må 2 Giovanna Coger ha en stor sjanse å lede rundt om. ALL IN!

Gå ikke glipp av følgende:

V64-1 : 2 Giovanna Coger – Tror vi bare vinner innledningsløpet, og dette må dreie seg om en stor sjanse for tet og slutt. Spurtet bra sist, og var ikke helt bunnskrapt i målgangen da. Gangen før holdt den sikkert unna fra tet, og gjorde det på en fin tid. Har gått ni løp i tet, og det har blitt syv seire og to andreplasser. Vi liker dessuten skarpt at den er kuskeplusset med Kihlström, sporet er perfekt, og det er snakk om en soleklar tipsener.

V64-2 : 11 Massine – Her blir 4 Sobel Caviar hardt betrodd, men det er ingen hest som rader opp, og selv om det er billig i mot så velger vi å spekulere. Ideen er i superform, og jogget rundt feltet til en enkel seier nest sist. Sist kom den råsterkt tilbake etter galopp, og da viste klokken 12,7/1900m. Kusken er en av de bedre i feltet, og med litt tempohjelp så skal ikke denne bli enkel å stå i mot. SE OPP!

V64-3 : 6 Erto Matto – Her er det veldig åpent, og vi prøver oss med et mulig sjokk først på ranken. Erto Matteo er nemlig milevis bedre enn raden, og er i toppform. Leverte en strålende avslutning sist, fungerte dog ikke 100%, og feilet like etter mål. Gangen før ble den sittende bom fast med masse krefter igjen. Kommer ut første gang skoløs nå, og skal gå med BIKE for andre gang i karrieren. Skulle den bare henge sammen i travet så har den form til å skrelle, og vi velger å varsle.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V64-4 : 8 Aetos Kronos – Har gjort flere fine løp på slutten, og fikk altså vinne sist, Har motstandsmessig en riktig oppgave foran seg, Kihlström sitter seg igjen opp, og den skal stå først på ranken. Minuset er at den risikerer å måtte vinne dette fra dødens, og det trenger ikke bli veldig enkelt. Motivert, men…

V64-5 : 4 Dear Wise AS – Er i en helt egen klasse her, om den da går feilfritt. Debuterte for Ola Samuelsson sist, var meget fin, og kom fulltanket til mål på 15,2/2640ma. Har veldig mye inne, og grunnlaget som den har på konto er altfor lavt målt opp mot kapasitet. Vinner dette om den er som sist, og skal stå klart først på ranken.

V64-6 : 6 Chiffchaff – Står best inne på kronene i dette løpet som er åpnet opp for hopper, og vi er litt inne på at den kan skrelle. Hadde et sterkt fjorår hvor den kammet med seg hele fem seire. I år har den ikke vært like bra, men nå er den betydelig bedre enn raden, og vi velger å varsle. Ble sittende bom fast som PIGG sist, og den havnet rett i vår neste gang ut bok etter det løpet. I kveld er den meldt med første BIKE i sin 58 start, og det vil normalt løfte den ytterligere. SE OPP!

«Se rikstoto.no/vinnersjanser | hjelpelinjen.no | 18+»