(Nettavisen)

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Endel spillere tar nok "enkelt" på kveldens omgang, og ganger bongene sine maksimalt opp. Det kan bli enkelt på Sørlandet, men helt overbevist er vi fakta ikke. Spesielt de to siste løpene er det flere tenkbare skrellhester med, og når "alle" spiller samlebonger så får man utrolig godt betalt ved en skrell eller to. Bankeren i omgangen er 9 Grislesjefen G.L. (V65-1), og den hesten er allerede moden for langt tøffere oppgaver enn dette. ALL IN! Gå ikke glipp av følgende:

V65-1 : 9 Grislesjefen G.L. – Var knallgod i debuten, og avviste enkelt en såpass kapabel hest som Fyri da. På klokken stod det 28,5 s 1000m, og siste 300m ble avsluttet i 26-fart. Går nok en 29-tid om nødvendig, og det er ingen i dette feltet i nærheten av. Er kveldens beste banker, og vi kan ikke spekulere. ALL IN!

V65-2 : 1 Skylander Hill – Var under pari sist, men kan ha blitt felt av banen, samt at åpningen nok ble i tøffeste laget. I kveld er det SVÆRT BILLIG i mot, ingen her er modige/gode nok til å lage tempo, og vi er veldig inne på at Per Vetle Kals får bløffe dette hjem fra tet. Settes klart først i et veldig dårlig løp.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV65-3 : 8 Kleppbest – Var OK i sin første sesong i fjor, men heller ikke mer. Kommer ut i billige omgivelser nå, og er bare formen sånn noenlunde etter treningspause så dukker den opp på foto. Se litt opp for 6 Moi Diva som var positiv etter pause sist, og som slett ikke er verst på sitt beste. Vi plukker med oss totalt fem hester her.

V65-4 : 5 Nelson August – Debuterer for Per Vetle Kals i kveld, og det er fine rapporter på den direkte. Er i en helt egen klasse på ren kapasitet, og det er snakk om en svært motivert favoritt. Vi plukker med oss totalt tre hester på de litt større bongene.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-5 : 2 Gentle Reef – Her blir 3 Cadiz HARDT betrodd, men vær OBS på at den er meldt med sko på alle fire samt at den skal ha på seg en vanlig vogn. Har vært soleklart best skoløs hittil i karrieren… Vår ide er milevis bedre enn raden, og gikk klart bra etter en grov galopp sist. Gangen før satt den fast. Slår til mot en billig gjeng?

V65-6 : 5 Muito Obrigada – Er svært grunnkapabel, og vi likte den etter pause sist. Spurtet da sterkt, og kom til mål med mye krefter igjen. Ingen er bedre enn denne på ren kapasitet, den er lynrask fra start, og den er opplagt verdt litt oppmerksomhet i omgivelser som dette. MÅ MED PÅ ALT!

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.