Gå til sidens hovedinnhold

Se tirsdagens V75 fra Bjerke gratis på Nettavisen

Det er Supertirsdag på Bjerke med jackpot i V75 og en million ekstra i sjuerpotten. Du ser alle løpene gratis på Nettavisen.

(Nettavisen)

Nettavisen har rettighetene til å vise Rikstoto Direktes V75/V86-sendinger, og disse kan du se gratis på Nettavisen uten noen form for registrering.

Som vanlig er det V75 i Norge både tirsdag og lørdag. Tirsdag er det Supertirsdag på Bjerke med jackpot og en million ekstra i sjuerpotten. Lørdag er det 10 millioner ekstra til en eventuelle alenevinner når Sørlandets travpark er vertskap for en flott V75-omgang. Onsdag kveld det hele 20 millioner i premiepotten i V86 fra Solvalla og Åby. Kurt Leirvåg er tipsansvarlig for tirsdagens V75 på Bjerke, mens Rolf Lerum er tipsansvarlig for onsdagens V86 og lørdagens V75.

Tirsdagens sending fra Bjerke starter kl 17.45. V75-1 starter kl 19.00

Klikk på denne lenken for å kjøpe andel på Eksperten til tirsdagens V75-omgang på Bjerke. Andelsprisene er fra kr fra kr 50 til kr 1 000.

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper. I spillboksen under kan du kjøpe STALLTIPS til tirsdagens V75-omgang på Bjerke