(Nettavisen)

Newcastle er ubeseiret i alle sine ni Premier League-kamper mot Nottingham Forest. Fasiten viser seks seire og tre uavgjorte.

Her kan du spille på at Newcastle unngår tap i sin tiende kamp på rad mot Forest i Premier League. Sjekk oddsen!

Det er ingen lag the Magpies har møtt flere ganger uten å tape, og Newcastle er også det laget Forest har møtt flest ganger i Premier League uten å vinne.

Vi tror den gode statistikken fortsetter i fredagens kamp. Tre av de fire siste kampene mellom disse to lagene på City Ground har endt uavgjort. Det kan bli en ny poengdeling fredag kveld.

Nottingham Forest - Newcastle

Odds: Uavgjort - 3,70 i odds

Kampstart fredag 17. mars 21.00

Spillestopp kl 20.59

City Ground

Slik ser du kampen:

Den vises på Vsport1 Skaff deg tilgang her

Vi tror at Nottingham Forest og Newcastle spiller uavgjort. Det kan du spille på her til 3,70 i odds

Etter tapet mot Tottenham forrige helg, er Nottingham uten seier i de fem siste kampene, men formen de har vist på City Ground gir grunn til å tro at de skal være i stand til å ta poeng mot Newcastle fredag.

Steve Coopers lag har tatt 20 av sine 26 poeng hjemme denne sesongen, og de er ubeseiret i de ni siste Premier League-kampene på City Ground. Problemet er bare at de spiller for mange kamper uavgjort. Hele fem av de ni siste hjemmekampene har endt uavgjort, men de har møtt tøff motstand.

De har siden oktober blant annet spilt uavgjort mot Chelsea (1-1) og Manchester City (1-1), og de har vunnet mot Liverpool (1-0). Fredag kan de ta poeng fra enda et lag som kjemper på øvre halvdel av tabellen.

Newcastle sto uten seier i fem kamper på rad før de slo Wolverhampton sist helg. Eddie Howes lag ligger nå fire poeng bak en topp fire-plassering med to kamper til gode på konkurrentene i toppen av tabellen.

Formkurven har pekt nedover for the Magpies de siste ukene. De har kun vunnet to av de siste ni Premier Leage-kampene, og de står uten seier på bortebane siden Boxing Day. De har faktisk kun scoret ett mål på fire bortekamper i ligaen siden de vant mot Leicester 2. juledag.

Til tross for de svake resultatene, er gjestene fra Tyneside favoritter i fredagens match. Det synes vi er litt overraskende. 1,65 i odds på et Newcastle-lag som har skuffet på bortebane er uaktuelt å sette penger på, men uavgjort er et høyinteressant spill.

Forest har tross alt spilt uavgjort i fem av de ni siste på hjemmebane, mens Newcastle har spilt uavgjort i fem av de siste ni ligakampene. U til 3,70 i odds er ok.

Vi tror at Nottingham Forest og Newcastle spiller uavgjort. Det kan du spille på her til 3,70 i odds