– Det er gøy med forestilling og at vi får vist det vi har jobbet med, sier Mari Nygård Lonbakken (13) fra Otta, Lea Kristoffersen Meer (13) fra Otta, Runar Hansen (11) fra Heidal og Estin Aaseng (12) fra Heidal.

Alle har vært med i Sel kulturskole i flere år, og er blitt vant til å være på scenen. Hansen spiller trommer og Aaseng spiller bass, mens både Nygård Lonbakken og Kristoffersen Meer er med på dans.

De fire fortelle at de liker det meste med å være med i kulturskolen, men de trekker spesielt fram det sosiale.

– Det er fint å være i lag med venner og gjøre noe artig i lag, sier Nygård Lonbakken, mens de andre sier seg enige.

Variert program

Sel kulturskole bød på et variert program bestående av musikk i ulike sjangre, dans og visuell kunst, og ga et innblikk i hva elever og lærere i kulturskolen har jobbet med det siste året.

Publikum i salen fikk høre blant annet Billie Eilish sin «Bad Guy», Alicia Keys sin «Girl on Fire» og «Money for Nothing» av Dire Straits. Det hele ble avrundet med fellesnummeret «Dans, dans, dans».

Elena Bjørnstadhaugen, Renate Kleiven Hoel, Guro Witsø Næprud og Carmen Hosarøygard Steineide var kveldens konferansierer og loset publikum gjennom det to timer lange programmet.

Rom for alle

Kulturskolerektor Jertru Stallvik forteller før konserten viser variasjonen i hva kulturskolen holder på med.

– Det er litt blanda drops, og elevene har fått være med og bestemme hva de deltar med. Det er variert og viser at her er det rom for alle, sier hun.

«Rom for alle» er også navnet på konserten.

Stallvik skryter av elevene og sier det har vært godt å ha et «vanlig» år, etter to år preget av koronarestriksjoner.

– Og dette er en fin måte å avslutte skoleåret på.