Snu i tide

Av
DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Til kommunestyret i Sel kommune, i forbindelse med behandling av utredning av Otta skole 1-7 skole på Nyhusom m/hall og barnehagestruktur for sentrumsbarnehage.

"Snu i tide"! Ikke ta avgjørelsen basert på valgløfter og prinsippfasthet, men baser vedtaket på "barnas beste", og det som ganger pedagoger, fagarbeidere, ledere og andre ansatte i skoler og barnehager. Demografien og samfunnsutviklingen tvinger oss til å ta avgjørelser som leder til effektive strukturer. Vedtaket MÅ sørge for en bærekraftig økonomi for fremtiden, som kan ivareta helheten i Sel kommune!

Vi registrerer at formannskapet gikk for kommunedirektørens forslag, noe vi absolutt mener er det eneste riktige valget, med tanke på å kunne ivareta HELHETEN i Sel kommune best! Det er med stor bekymring vi ser at ordførerens forslag til vedtak i formannskapsmøtet innebærer en ny utredning i forhold til plassering av sentrumsbarnehage. Er det virkelig seriøse tanker om å bruke ytterligere tid og ressurser på utredning av barnehagene? Det tror vi ikke vår organisasjon vil tåle!

Tidsfaktoren er kritisk! Tilstanden på flere bygg er av en graverende dårlig forfatning og har store mangler, noe som krever en "strakshandling", slik at vi kan innfri dagens formål og krav så raskt som mulig!

Det MÅ lyttes til det store flertallet av høringene som støtter kommunedirektørens forslag til vedtak. Kommunedirektøren plikter å legge frem forslag som sikrer en bærekraftig økonomi, gode arbeidsvilkår for våre ansatte og kvalitativt gode tjenester innenfor ALLE områder! Vi vet med stor sikkerhet at vi MÅ ta grep NÅ, for å imøtekomme de store utfordringene innenfor eldreomsorgen.

Vi forventer at politikerne har tillit til den grundige utredningen som er gjort av dyktige fagfolk med spesialkompetanse. Noe annet mener vi vil være illojalt og uansvarlig!

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags