Markerer jubileum

Otta Knivklubb har aldri hatt flere medlemmer. Klubben har i dag 30 medlemmer, og i høst kan de markere at det er 25 år siden klubben ble stiftet.

Otta Knivklubb har aldri hatt flere medlemmer. Klubben har i dag 30 medlemmer, og i høst kan de markere at det er 25 år siden klubben ble stiftet.

Artikkelen er over 4 år gammel

Otta knivklubb kan markere 25-årsjubileum i høst.

DEL

Ifølge formann Inger Grindhaugen i Otta knivklubb blir det en omfattende markering.

– Det blir foredrag og en stor utstilling på Solvang den 10. september, sier Grindhaugen. Hun opplyser at knivklubben også skal ha en minneutstilling etter Magne O. Lien under Ope Helg i Heidal.

– Magne var med å stiftet knivklubben på Otta, derfor er det fint å kunne arrangere en slik minneutstilling, sier Grindhaugen.

Medlemsboom

Aldri før har Otta knivklubb hatt flere medlemmer.

– Vi har nå nærmere 30 medlemmer, sier Ragnar Røhr. Sistnevnte har vært med i knivklubben siden oppstarten, og gleder seg over at stadig flere velger å bli medlem av klubben.

– Vi skulle ønske at flere unge meldte seg inn også, sier han. Otta knivklubb har i dag medlemmer fra Ringebu i sør til Skjåk i nord.

– Det var etter et kurs i fjor vinter at vi fikk en pågang av folk som ville bli medlemmer. Det er veldig positivt, sier Grindhaugen.

Flere kvinner

Grindhaugen opplyser også at tre av klubbens medlemmer nå er kvinner.

– Det har vært veldig mannsdominert, derfor er det gledelig å se at flere kvinner nå velger å melde seg inn i klubben, sier Grindhaugen. Knivklubben har fra tidligere også rettet seg mot ungdomsskolen i et forsøk på å rekruttere flere unge inn i klubben.

Artikkeltags