Prøv Norddalens nye nyhetsapp: Nå kan du velge hvilke nyheter du vil bli varslet om

Av

Nå kan du gjøre avisen din enda mer din. I Norddalens nyhetsapp kan du nå personalisere hvilke nyheter du ønsker å lese aller først.

DEL

Om det er fra stedet du kommer fra eller nyheter fra næringslivet - har du nå muligheten til å personalisere dine nyheter utifra emneknagger og samtidig få pushvarsel på mobilen når det skjer noe.

- Dette er en fin mulighet for alle som ønsker å holde seg oppdatert på siste nytt innenfor de nyhetene man interessserer seg mest for, sier redaktør i Norddalen, Helene Hovden.

Appen gir deg mulighet til å følge inntil 20 emner fra avisa. Du kan også velge å få pushvarsel om enkelte emner du er spesielt opptatt av. Appen har vært i bruk i flere aviser. Spesielt ser brukere ut til å ønske å følge med på hva som skjer i hjembygda.

Den nye varslingen er ikke en erstatning for dagens forside, men et supplement.

– Man vil fortsatt kunne gå til forsida og bli oppdatert på siste nytt og det redaksjonen har prioritert som viktigst til enhver tid, sier Hovden.

Enkelt å ordne

Dersom du ikke har appen allerede, kan du laste den ned fra Apple Store eller Google Play.

Og hugs; det er den hvite appen som gjelder. Den heter Norddalen Nyheter.

Norddalen-appen med blå bakgrunn har ikke disse funksjonene.


1. Åpne appen. Trykk deg inn på «For deg» (på linja nederst i mobilvinduet).2. Klikk deg inn på «Nyhetskilder» øverst til høyre, eller klikk på den hvite boblen med «Legg til» i toppen av appen.
3. Klikk en gang på kategorien du er interessert i for å få saker fra denne kategorien i «For deg»-strømmen og nyhetsvarsel.

4. Ønsker du bare å få sakene i «For deg»-strømmen, men ikke nyhetsvarsel? Klikk på bjella – da følger du denne kategorien i «stillemodus».

Artikkeltags