Kjenner du noen som skal delta? Norddalen sender Birken direkte

Birkebeinerrittet arrangeres lørdag 31.august. Det kan du følge på Norddalen.no

DEL

Birkebeinerrittet er landets største sykkelritt. Nå kan du se folkefesten direkte hos 72 lokalaviser og Nettavisen. Birken AS som besitter rettighetene til Birkebeinerrittet, har inngått et samarbeid med Amedia som gir konsernet eksklusive rettigheter til å sende årets Birkebeinerritt direkte.

Se Birkebeinerrittet her

Det betyr at du 31. august kan se folkefesten fra Rena til Lillehammer direkte hos Nettavisen og 72 andre lokalaviser rundt om i det norske land.

– Birkebeinerrittet er et av de mest prestisjefylte sykkelarrangementene i Norge, og vi er både stolte og glade når vi får muligheten til å vise det for våre abonnenter. Rittet har bred deltakelse fra hele landet. Erfaringsmessig er det stor interesse for slikt innhold i våre aviser. Det er den viktigste grunnen til at vi inngikk avtalen om å sende rittet, sier Helge Birkelund som er direktør for sportsutvikling i Amedia.

- Vi legger i år mer ressurser, både teknisk og redaksjonelt, i produksjonen av Birken-TV, og er veldig fornøyd med at Amedia ønsker å være distributør. Under sendingen vil seerne via en egen live-tracker også kunne følge de deltakerne de ønsker når Norges største terrengritt går av stabelen, sier daglig leder i Birken Eirik Torbjørnsen.

Amedia er allerede landets største formidler av direktesendt sport. Hittil i år har konsernets aviser blant annet vist samtlige kamper i Toppserien og Postnordligaen i fotball, en rekke friidrettsarrangementer, inkludert Holmenkollstafetten og Norway Cup med 800 kamper. Tidligere i sommer sendte Amedias aviser Norgesmesterskapet i både temporitt og gateløp.

Artikkeltags