Se den nye musikkvideon til Matyas Aron her!

Artikkelen er over 1 år gammel

Ventetiden er over. Endelig kan du se musikkvideoen som flere utenlandske filmselskap knivet om å få produsere.

DEL

Flere internasjonale filmselskaper viste tidligere i år stor interesse for den eritreiske artisten Matyas Aron, som er bosatt på Otta. Mido Film Production, var en av disse. Sistnevnte selskap har produsert flere musikkvideoer for en rekke anerkjente artister i Etiopia og Eritrea. Selskapet kontakter Aron tidligere i år og tilbydd seg å produsere musikkvideoen til låten «Ade ye Ade». Men det ble ikke aktuelt.

– Disse selskapene vil at musikkvideoene skal spilles inn i Etiopia eller Eritrea. Jeg bor på Otta, og vil derfor at musikkvideoene mine skal spilles inn her, sier Aron.

Aktuell med ny video

Artisten er nå aktuell med låten «Aytefelalenan».

– Dette er en låt om kjærlighetssorg. Ofte er det slik at spesielt menn stenger inne følelsene, og ikke tør å vise at de kan gråte, sier han. Aron har fra tidligere satset relativt stort på musikkvideoer i forbindelse med nye låtslipp.

Spilt  inn på Otta

Filmselskapet som fikk produsere musikkvideon,  ytret ønske om at innspillingen skulle skje i Bergen eller Oslo, men Aron sto på sitt om at det hele skulle spilles inn på Otta. Og slik ble det. Nå kan du se resultatet.

Hentet skuespiller fra Oslo

I forbindelse med innspillingen av musikkvideoen, hentet Aron skuespillere fra Oslo. Artisten opplyser at han denne gangen har latt seg inspirere av amerikansk film, og at dette vil vises tydelig i e videoen. Det kan skape reaksjoner.

– Det har så vidt vært gjort med eritreisk musikk tidligere, men det har skapt reaksjoner ettersom dette ikke er vår kultur. Men for meg er det viktig å gå min egen veg og gjøre det jeg mener er best, sier han.

Samarbeider med Ole Jonny

Aron har spilt inn flere låter i studioet hjemme hos Ole Jonny Bekkemellem. Deriblant «Ade ye ade», som han selv omtaler som hans beste låt.

Artikkeltags