Takk for svar Egil

Av
DEL

LeserbrevJeg har da fått svar fra Egil Barhaug på min lille undring over Vågå AP sin valgkampavis der jeg stusset på at statlige og fylkeskommunale veiprosjekt og privat galleribygging så ut som en liste over Vågå AP sine prestasjoner siste fire år. Jeg synes vel ikke det er helt å skyte over mål å tolke en liste over hva som er oppnådd i en valgkampavis som «dette har AP fått til» og ikke «dette har et samlet kommunestyre fått til/dette har staten og fylket gjort». Det trenger jeg likevel ikke fokusere på nå, for svaret er i sitt innhold både greit, saklig, redelig og helt uten utflukter. Det skal du ha takk for Egil.

Jeg vil samtidig benytte anledningen til å takke for innsatsen og samarbeidet i kommunestyret og først og fremst formannskapet de siste fire år. Du har vært en av de bedre, og du har alltid vært nettopp saklig og redelig, og så selvsagt det jeg er mest opptatt av: realistisk, pragmatisk og løsningsorientert innenfor de rammene politikerne i en distriktskommune faktisk har å arbeide innenfor.

Det er synd du ikke blir med de neste fire år, men det er fullt forståelig, og vel fortjent, at du vil bruke tida og energien din på andre ting framover.
Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags