Matglede: Norsk Smaksskule søker kokkeglade unge til nytt digitalt matprosjekt. Foto: Ingrid Blessom/Norsk Kulturarv. Les også Lanserer Kokkekompis med Arne Brimi
Kine Renate Bakken har ikkje angra eit sekund på at ho valde å bli kokk. Foto: Privat Les også – Eg hadde nok ikkje vorte kokk dersom eg som 16 åring hadde måtta flytta frå heime for å ta utdanninga
Les også I juli slengde ho ein berepose med varer på kjøkenbenken og bretta opp ermene: – Dette har eg sakna
Storgata 10 ligger ved siden av Amfi Otta og rett over veien for Jernia. Les også De driver sushirestaurant på Eidsvoll- nå har de kjøpt eiendom på Otta
Illustrasjonsbilde. Les også Vi treng nok å importere mange varer frå utlandet, men sau og lam burde vi ha nok av sjølve
Odd Ivar Svelstad, Jan Ingar Formo, Petter Bjerke og Frank Turmo har danna Selsvollene Biffring for å utnytte egne ressurser bedre. Foto: Ida Lindsø Tho Les også Starta biffring på Selsvollene: – Det tar nok ett par år før det blir butikk av det
Tor (t.v.) og Ola Sve Bjørndal steller godt med dei to nye kyrne på garden. Foto: Kjell Nyhus Les også Kua er tilbake på Sve etter 60 år- Ola og Tor tek vare på utryddingstruga rase
Det Norske Måltid: Avdem Gårdsysteri tok imot prisen for Årets Meieriprodukt. Foto: Bitmap/Det Norske Måltid Les også Pris til Avdem Gårdsysteri
Pål Eide har sjølv køyrt mat. Nå nyt han godt av innsatsen som dei frivillige legg ned. - Dette er ei fin ordning, skryt Eide. Foto: Helene Hovden Les også Frivillige køyrer ut 5.000 middager i året: - Fin ordning, seier Pål
Paul Kornelius Aker-Grønn er en engasjert ung herremann. Foto: Helene Hovden Les også Paul Kornelius (17) kjemper for at barn og unge skal få mat på skolen
Slekt: Tremenningane Terese Visdal Ulsand, Vågå, og Johanne Haugen Linderud, Dombås, konkurrerte mot kvarandre under Kokkekampen Les også Fire tremenningar kokka om kapp:- Oldemor ville ha vore stolt
Heidal skule sikra seg andre plassen i årets Kokkekamp. Foto: Helene Hovden Les også Heidal på 2.-plass: – Høgste nivået nokon gong
Audmjuke: - Det er ei kjempeære å bli nomminert, seier Tor Valdvik i Norsk Smaksskule Foto: Arkiv Les også Norsk Smaksskule nomminert til prestisjetung pris
På kjøkenet: Matgledekorpset på vitjing på kjøkenet på vågåheimen. Les også Skal inspirere til auka innsats for matglede blant eldre
Prøvesmaking: Rolf Stokke i Brand Foods deler ut smaksprøver til de frammøtte. Les også Brand Foods tar opp kampen mot iskremgigantene med is fra Vågå
Konsentrasjon: Kari Nestande (tv) følgjer med og kjem med gode råd om lefsebaking til Estin Myrhaug og Helen Øygarden. Les også – Vi kjem til å bli reine superheltane i framtida