– Det er spennende. Jeg er fryktelig spent, også gleder jeg meg. Jeg tror det blir veldig bra. Jeg er veldig godt fornøyd selv, sier Malin Stubbrud Bårstad, innehaver av Priscilla Mote på Otta.

Gleder seg til å komme i gang

I desember annonserte Malin Stubbrud Bårstad at butikken Priscilla Mote skulle flytte inn på Amfi Otta.

Norddalen var innom for en liten sniktitt dagen før butikkåpningen. Det meste er kommet på plass, men det er fremdeles ting som gjenstår.

– Det skal opp mer belysning, og alle varer skal legges inn på kassasystemet. Det blir nok lite søvn i natt. Men alt skal være klart til i morgen, sa en spent Bårstad dagen før dagen.

De siste ukene har vært hektiske. Bårstad tok over lokalene den 1. februar, og siden da har det gått i ett. Egentlig har hun jobbet med flyttingen siden før den tid.

– Jeg gleder med til å bli ferdig med flyttingen og til å komme i gang igjen med det som egentlig er jobben min. Møte kunder, ekspedere kassa og så videre. Jeg har også to små unger hjemme som det blir godt å være sammen med mer enn det har blitt de siste dagene.

Del av et større fellesskap

Når Priscilla Mote nå har flyttet inn på Amfi Otta, har den også flyttet inn i et fellesskap med butikker på alle kanter. Det ser Bårstad fram til.

– Det tror jeg blir trivelig. Det blir godt å ha flere rundt seg som heier på en.

– Og være en del av et større fellesskap. Jeg har følt litt på det å stå litt utenfor. Nå blir jeg en del av det som skjer her, som for eksempel moteshow, legger hun til.

Bårstad tror flere vil finne veien innom butikken i de nye lokalene. Samtidig utvides butikkens åpningstider, noe hun selv mener er positivt siden butikken har mange som reiser et stykke og som ikke har rukket innom butikken etter arbeidstid tidligere.

Bårstad har styrket bemanningen med en ekstrahjelp.

– Så får vi se på behovet etter hvert, sier hun.

144 kvadratmeter med klesbutikk

Bårstad forteller at de nye lokalene er på rundt 144 kvadratmeter. Dette er mindre enn det hun har hatt de siste 12 årene, men i de gamle lokalene var selve butikken mindre. Det var større lagerplass.

– Jeg har egentlig ikke bruk for så stor lagerplass. Jeg vil heller ha varene ute i butikken, sier hun.

Bårstad ønsker å fokusere litt mer på ungdomsklær, men presiserer at det ikke blir mindre utvalg for voksne damer av den grunn.

Butikken er innredet med tre rader oppetter veggene, etter Bårstads ønske. Det blir mer oversiktlig på den måten, mener hun.

De nye prøverommene er hun særlig godt fornøyd med. Og sist, men ikke minst: motorsykkelen er på plass.

Malin (35) flytter butikken:- Det føles veldig godt endelig å ha bestemt seg