Politikere, hva er det egentlig?

Av
DEL

MeningerHele tiden leser man om ubegripelige avgjørelser. Bonden på Dovre som vil selge til naboen, men nei. Hvilke talentløse folk tar slike avgjørelser. Det må da være til alles interesse å holde på det som er igjen av gårder så folk kan bo der oppe og ha et utkomme av det. De produserer mat og holder tradisjoner i hevd.

SLIK ER det overalt. Maktsyke mennesker som styrer og steller som det passer dem. Se på sykehjem og sykehus. Man blir neste skamfull når man leser om gamle folk som først får hjelp når det kommer på TV hva som foregår rundt om. Se E6 også, de som kom til makta på grunn av «blå» lovnader om at bomringene skulle bli borte. Løgnere hele gjengen. Det er mange som må kjøre selv her oppi dalom for å komme på jobb og andre ting. Om ikke lnge vil det koste 800 kroner en vei til Oslo. I tillegg til at drivstoffprisene her er to-tre kroner dyrere enn i Oslo. Er noe galt? Hvem har bygd dette landet. Er det verdig, og slik det skal være? Nei, da er det kutt og kutt. Penger finnes ikke, ikke til sånt. Er så glad i folk som tør å gå til media med «noe» av dette sviket overfor den svakeste gruppa. Da blir det som regel en annen tone. Tomme unnskyldninger og ansvarsfraskrivelse. For det var jo ukjent, pøh! Rart forreste, de skal jo sammen vegen en dag, men da har vel lommeboka en egen nøkkel til en fin avslutning.

DE SOM bestemmer dette sitter i svarte biler med privatsjåfør og livvakter inne i byene. Og skulle de finne på og komme ut derfra er det vel vi andre som betaler den turen som alt annet. Skal dette bli bedre må folk si ifra andre plasser enn på kafeer to og to. Er det politikerne og likesinnede som mister jobben på grunn av sine feil. Vær sikker på at de får en annen toppstilling. Den vanlige mann og kvinne ville nok blitt svartelistet. Kanskje finnes det en på Dovre også som ser med andre øyne på om det skal bo folk der framover. Kan jo komme noen nye med fornuftig tankegang. Om ikke: Godstolene går i arv da. Det kjenner vel lokalbefolkningen til.

Artikkeltags