Nå blir det salmekafé på Otta

Diakon Ingunn Liseter og Solfrid Kvarmestøl Grønbeck er klare for salmekafé.

Diakon Ingunn Liseter og Solfrid Kvarmestøl Grønbeck er klare for salmekafé.

Artikkelen er over 2 år gammel

– Flere har savnet dette tilbudet. Nå starter vi opp igjen.

DEL

Det sier diakon Ingunn Liseter. Lørdag 7. oktober er det igjen klart for salmekafé i bykirka på Otta. Det gleder diakonen seg over.

Skal nå ut til flere

– Dette er et lavterskeltilbud. Alle er velkomne. Dette er en fin måte å bli kjent med salmeskatten vår på, og treffes i en sosial setting, sier hun. Nytt av året er tidspunktet. Nå starter samlekafeen allerede klokken 12.00 og varer fram til 14.00.

– Vi ønsker å nå ut til flere. Nå blir vi en del av det som skjer i byen, sier Liseter. Hun er også stolt over å kunne presentere den nye organisten: Solfrid Kvarmestøl Grønbeck, som blir hennes kompanjong under salmekafeen framover.

– Det er fint å kunne være med å videreføre denne tradisjonen. Det er et fint tiltak og jeg gleder meg til å møte menneskene her, sier organisten.

Startet i 2013

 Liseter sier samlekafeen har vært godt besøkt siden oppstarten i 2013. Nå håper hun mange vil delta når bykirken nå starter opp igjen.

– Musikk rører ved oss. Det er også slik at en salme blir ikke en salme før den er sunget, sier diakonen. Hun legger til at det også vil være mulig for lystenning under samlekafeen.

– Bykirken er åpen for alle. Vi skal synge salmer som hører til årets tider og livet til.

Artikkeltags