Ny skole på Otta

Av
DEL

LeserbrevI et åpent møte 29. april, der ny Otta skole var tema, refererte jeg inntrykk fra et besøk Sel kommune i fjor høst gjorde ved den nye skolen i Bismo i Skjåk. Ansatte ved skolen fortalte at mange av elevene i friminuttene ofte foretrakk å oppholde seg i umiddelbar nærhet av skolebygget. Blant annet var sittegrupper/benker mye brukt.

Det er ingen overraskelse i det. Skjåk kommune har i dialog med ansatte, foreldre og elever bygget små leikeplasser og satt opp flotte apparater og møbler som utfordrer barna og elevene til variert lek og aktivitet. Slik blir det også på den nye skolen på Otta. Under besøket så vi at den nye generasjonen skjåkværer var i full aktivitet, slik barn er, selv om skoletomta er flat. Her var det nok av muligheter. Men eleven oppholder seg selvsagt ikke bare rundt veggene på skolen. Idrettshall, svømmehall og idrettsanlegget rett ved siden av skolen åpner for allsidighet både i friminutt og gymtimer. Slik blir det også hos oss.

Ta turen til Skjåk og se på en flott, moderne skole tilpasset dagens pedagogikk. Skjåkværene er stolte av skolen, med god grunn. Gjestfrie skjåkværer tar i mot besøk.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags