40 innbyggere i Sel i korona-karantene

40 personer er i korona-karantene i Sel kommune.

40 personer er i korona-karantene i Sel kommune. Foto:

40 innbyggere i Sel kommune er i karantene og én er bekreftet smittet av koronavirus. Som forebyggende tiltak anbefales pårørende/besøkende å begrense besøk til beboere ved helseinstitusjonene.

DEL

Det melder kommunalsjef Helse og Omsorg, Iren Ramsøy, i en pressemelding om status vedrørende koronavirus for Sel kommune torsdag ettermiddag.

Følger utviklingen time for time

- Antall i karantene varier fra dag til dag, men utgjør nå omtrent 40 innbyggere. Det er så langt bekreftet ett tilfelle av smitte. Slik utviklingen er nasjonalt, forventes det en økning av antall smittede. Utviklingen følges time for time, og nødvendig oppdatering blir gitt fortløpende. Som forebyggende tiltak blir pårørende/ besøkende anbefalt å begrense besøk til beboere ved helseinstitusjonene. Spørsmål vedrørende dette kan rettes til virksomhetsledere og avdelingsledere, sier Ramsøy i pressemeldingen.

Har du mistanke om smitte, ta kontakt med din fastlege på telefon. Dette er i tråd med tidligere råd som er gitt. Innbyggere bes følge folkehelseinstituttets råd. Vi minner om kontakttelefon til folkehelseinstituttet som er 81555015.

Artikkeltags