35 smitta og i overkant av 1.000 i karantene i Sel- formannskapet gjennomfører møte over telefon

Ordfører i Sel, Eldri Siem (t.v), kommunalsjef Inga Gudrun Hyrve og virksomhetsleder Rune Grindstuen med munnbind i formannskapsmøte idag. .

Ordfører i Sel, Eldri Siem (t.v), kommunalsjef Inga Gudrun Hyrve og virksomhetsleder Rune Grindstuen med munnbind i formannskapsmøte idag. .

Sel formannskap gjennomfører i dag formannskapsmøte som telefonmøte. På rådhuset sitter ordfører og administrasjon med munnbind.

DEL

Situasjonen rundt korona fører til at andre løsninger enn vanlig tas i bruk.

På rådhuset sitter ordfører Eldri Siem, kommunalsjef og virksomhetsleder med munnbind. De andre politikerne i formannskapet deltar på møtet på telefon- over høyttaler.

Møtet i dag er et utsatt møte fra 10. mars. Det er mange saker på lista, spørsmål fra politikere til administrasjon og orienteringer fra administrasjonen til politikere.

Korona-situasjonen

Korona-situasjonen i Sel er et av temaene i åpen time i dag. Iren Ramsøy, kommunalsjef for helse og omsorg i Sel kommune, ga en status for situasjonen i Sel nå.

Per nå er det 35 som er smitta, og i overkant av 1.000 personer sitter i karantene.

Flere av dem som har vært i karantene eller isolasjon har kommet ut eller vil snart komme ut igjen. De som har vært syke eller i isolasjon slipper ut etter at lege har hatt en gjennomgang av den enkeltes helsetilstand.

En familie kan ha ulike datoer for når familiemedlemmer slipper ut. Folk skal fortsatt forholde seg til råd fra Folkehelseinstituttet.


Artikkeltags